Wij zijn op zoek naar een medewerker bediening 

Theetuin Fort Spijkerboor ligt bij het Fort bij Spijkerboor. Een groene oase en heerlijk schaduwrijk rustpunt tijdens een fiets-, wandel- of vaartocht. Vorig jaar opende de theetuin haar deuren en draaide meteen een uitstekend seizoen. Veel mensen wisten de weg naar Theetuin Fort Spijkerboor direct te vinden.
Ben jij op zoek naar horeca ervaring op een unieke plek? Voor aankomend seizoen (eind april t/m 29 september) zijn wij op zoek naar iemand die met passie en plezier ons horecateam kan versterken. Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker bediening bij Theetuin Fort bij Spijkerboor

Bij onze theetuin staan gastvrijheid en genieten voorop. Onze medewerkers werken dan ook met passie en gedrevenheid om het onze gasten naar de zin te maken en hun verwachtingen te overtreffen. De theetuin is vrijdag t/m zondag en tijdens feestdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Gasten komen hier genieten van koffie of thee met gebak, een hapje en drankje of een heerlijke lunch.

Jij bent gastgericht, werkt met een glimlach op je gezicht, leert snel en hebt zin om onze gasten te verwennen. Ervaring is een pré, maar geen must. Als jij de juiste motivatie en instelling hebt, weten wij zeker dat wij van jou een horeca topper kunnen maken!

Theetuin Fort Spijkerboor wordt geëxploiteerd door Fort Resort Beemster. Je komt bij onze organisatie terecht in een warm bad. We hebben een gezellig en betrokken team. Naast hard werken zijn we ook gek op een feestje en gezellige uitjes met elkaar.
Na het theetuin seizoen is het, bij goed functioneren, uiteraard mogelijk om aan te blijven en bij Fort Resort Beemster aan de slag te gaan tot het volgende theetuin seizoen begint.

Wat vragen wij

 • Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden, feestdagen en avonden
 • Je kunt goed schakelen en onder tijdsdruk werken
 • Je bent enthousiast, leergierig en representatief
 • Je hebt inlevingsvermogen en oog voor detail, waardoor je het juiste doet op het juiste moment en je de gasten verrast
 • Ervaring is een pré, maar geen must. Als jij de juiste motivatie en instelling hebt weten wij zeker dat wij van jou een horeca topper kunnen maken.

Wat bieden wij

Je komt te werken in en prachtige, natuurrijke omgeving waar gasten komen genieten en uitrusten. Verder bieden wij:

 • Een goed salaris
 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis)
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis Spa & Wellness entree bij Fort Resort Beemster
 • Personeelskorting op o.a. behandelingen en producten bij Fort Resort Beemster
 • Personeelsborrels en -uitjes

Hoe nu verder

Ben jij de topper die wij zoeken voor ons team? Reageer dan per mail met een motivatiebrief en je CV naar onze horecamanager Kevin Böke (kevin@fortresortbeemster.nl)

Heb je nog vragen of twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Dan plannen we graag een belafspraak met je in. Mail je telefoonnummer naar Kevin, dan neemt hij contact met je op.

Theetuin Fort Spijkerboor - Fort bij Spijkerboor gevel

Waar bent u naar op zoek?

Zoek